September 13, 2013

Flori artificiale

    Vai dar nu e naturala?Chiar este artificiala? Dar pare atat de    naturala! Unele sunt adevarate opere de arta, altele imitatii mediocre din plastic.Ne amintim cu totii cum aratau cele din epoca apusa...simple,meschine,ieftine,intrupau cu totul valorile epocii,poate de aici si repulsia unora pentru ele.Azi putem gasi pe piata exemplare elaborate care starnesc admiratia si celor mai critici dintre noi.Toate culorile, toate soiurile,practice,tin o vesnicie.In unele tari s-a dezvoltat o adevarata industrie in jurul lor cum ar fi Olanda(sic!),SUA si bineanteles, China.
     Pro sau contra?
     Dupa cum vedeti si in poze(puteti vedea mai multe pe  www.magique.ro ) unele parca au prins viata si sunt greu,daca nu imposibil,de replicat cu flori naturale.In plus cele naturale sunt efemere,necesita un timp alocat pentru ingrijirea lor,pot fi asezate doar in anumite locuri(trebuie sa aiba lumina,dar nu prea multa)...etc.Dar cele naturale au farmecul lor inefabil,parfumul unui colt exotic transportat peste mari si tari,pana in casele noastre parca impreuna cu aerul si soarele de acolo.In plus ne improspateaza aerul din casa si daca sunt bine ingrijite pot tine si ele mult timp.
       Deci? Puteti vizita floraria Magique , sau mai bine spus magazinul Magique si ,eventual,veti lua o decizie. Ei vand flori, buchete,aranjamente florale cu flori naturale,ciocolata Neuhaus,parfumuri( Creed,Gucci,Dolce Gabbana ,Hermes etc) bauturi pentru un obraz mai fin,lumanari(in plus fac si livrari gratuite iar comenzile se pot face online sau telefonic).Alaturi de toate astea puteti gasi la Magique (www.magique.ro )flori artificiale la fir sau puse in superbe aranjamente florale(pozele sunt din florarie).
        Va recomand atat si flori artificiale cat si naturale.Este un echilibru in toate.                                                    
           

No comments:

Post a Comment